Galerie Zuid opent seizoen met Herfstexpositie

19 september 2012 om 00:00 Cultuur

HARSKAMP - Galerie Zuid opent zaterdag 22 september voor het eerst haar deuren. Tussen 15.00 en 17.00 uur zijn de deelnemende kunstenaars aanwezig om over hun werk te vertellen.

Beatrice Martinetz (Ede) experimenteert de laatste jaren veel met technieken en stijlen. Op deze expositie laat zij voor het eerst haar pasteltekeningen zien. De elementen lucht, water en aarde zijn heel geschikt voor het werken met pastelkrijt. Vandaar zocht zij haar onderwerpen veelal in de natuur.

Voor Cocky van Bueren (Bussum) is kleur heel belangrijk in het leven. ,,Ik leef, denk en droom zelfs in kleuren en ben blij als ik me weer achter mijn ezel in kleur uit kan leven. Naast mensen en portretten schilder ik met genoegen bloemen omdat ik daar mijn schilderachtige fantasieën op uit kan leven.’’

De laatste jaren schildert Greet Rondhuis (Ugchelen) met acrylverf. Acryl heeft heel veel mogelijkheden, vrijwel alle technieken kunnen er mee worden uitgevoerd. Ze schildert haar thema’s niet zoals ze zijn, maar zoals zij ze zelf wil zien. Soms gebaseerd op de werkelijkheid en soms ontstaan uit de vrije fantasie.

Van 22 september tot en met 3 november kan men de expositie bekijken in Galerie Zuid, Molenweg 109 te Harskamp op woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij. Meer informatie: www.galeriezuid.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie