The Groovy Night

19 september 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - Ben je in Ede, dan wil je natuurlijk gezellig een hapje eten en drinken.

Restaurant Anders & Co is een eetgelegenheid met een eigen smaak en karakter.”Gewoon lekker eten” in een ongedwongen sfeer. Of je nu lekker lang wilt dineren of snel voor een hoofdgerecht gaat. Direct opvallend in het restaurant is de open keuken waar chef-kok Michael werkt aan de gerechten. Op de menukaart staat voor iedereen wel wat lekkers van biefstuk tot saté. Naast de à la carte kaart, serveert het restaurant een driegangen keuze menu voor een vaste prijs van 25.50 euro per persoon die regelmatig van gerechten wisselt.

Vanaf september is het restaurant gestart met een nieuw item ‘Maandspecials’, dit zijn maandelijks wisselende hoofdgerechten voor een vriendelijke prijs van 15.50 euro. De maandspecial van september is een runder entrecote met kruidenboter of pepersaus.

De Maandspecials zijn ook een vervanging van de sliptong die altijd op woensdag en donderdag gegeten kon worden, deze komen gegarandeerd een keer als Maandspecials terug, verzekert de kok ons en wijst ons op de website van het restaurant waar alles op te vinden is. Het restaurant is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur.

Restaurant Anders & CO

Stationsweg 12-14 6711 PP Ede

0318-612435

info@andersenco.nl

www.andersenco.nl

EDE - ‘Je hebt de hele week hard gewerkt en wilt in het weekend met je partner gezellig uit? Eerst lekker uit eten en daarna genieten van gevarieerde muziek, lekker dansen, heerlijke hapjes en verrassend entertainment. Maar waar? Vier gerenommeerde bedrijven bundelen hun ervaring en presenteren zaterdag 29 september de nieuwe stijlvolle party voor 21+: The Groovy Night. Zij selecteerden een locatie die hier ideaal voor is: de ReeHorst in Ede’.

‘De ReeHorst biedt alles onder één dak en is gemakkelijk bereikbaar met de auto en de trein. Parkeren voor de deur is zelfs helemaal gratis. Voor de Party kun je bij de ReeHorst heerlijk uit eten in het nieuwe live cooking restaurant Valentino en als je wilt blijven slapen is 4 sterren Hotel ReeHorst ideaal. Ze hebben bovendien de mooiste Suites’.

‘The Groovy Night start feestelijk met een sprankelend glas Prosecco. Daarna kun je genieten van gevarieerde muziek, van dance classics tot trance. Op de speciale led dansvloer kun je lekker dansen. En elk uur serveert the Groovy team gratis de heerlijkste oriëntaalse hapjes’.

‘Daarnaast beleef je bij the Groovy Night echt verrassend entertainment’.

Naast The Groovy Night vind je The Red Club. Daar kun je ondermeer de lekkerste cocktails proeven, een glamour foto laten maken op de Fotoset en speciale zitplaatsen reserveren.

u Meer informatie: www.thegroovynight.com

u Kaarten alleen in de voorverkoop verkrijgbaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie