Afbeelding
Ted Walker

Politie onderzoekt busje op Doesburgermolenweg in Ede

29 maart 2018 om 01:37 lokaal

EDE De politie deed woensdagavond onderzoek in en rondom een busje dat werd aangetroffen op de Doesburgermolenweg in Ede. ,,We ruiken een chemische lucht bij het busje'', zegt de Officier van Dienst van de politie ,,Dat is de reden waarom we nader onderzoek doen''.

Ted Walker

Het busje werd woensdagavond rond 23.00 uur aangetroffen. Toen agenten ter plaatse de chemische lucht roken, werd meteen de brandweer ingeschakeld. Brandweermannen verrichte metingen rondom het busje en gingen daarna weer huiswaarts. 

Verschillende diensten van de politie kwamen ter plaatse en deden onderzoek aan, in en rondom het busje. Enige tijd later kwam de brandweer voor een tweede keer ter plaatse. Waarom dat was, is op dit moment niet bekend. Het onderzoek van de politie ging tot in de nacht van woensdag op donderdag door.

Er zijn geen gevaarlijke stoffen aangetroffen. De bus is door de politie meegenomen voor verder onderzoek. 

Het onderzoek naar deze zaak wordt gevoegd bij de andere onderzoeken naar dumpingen van drugsafval in de omgeving van Ede. De politie vraagt getuigen die gisteravond iets gezien hebben in de omgeving van de Doesburger Molenweg zich te melden. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844.
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie