‘t Knippunt in nieuwe handen

3 oktober 2012 om 00:00 Ondernemend

Inhoudelijk blijft de kapsalon hetzelfde, zoals het logo, de inrichting, de uitstraling, en het telefoonnummer. Ook het gemoedelijke en gezellige blijft zoals het was, want dat vinden de dames net zo belangrijk.

‘Voor de klant verandert er los van de wisseling niets’ WEKEROM - Kapsalon ‘t Knippunt aan de Edeseweg 15 in Wekerom heeft sinds kort twee nieuwe eigenaressen. Geri van Hunen en Vera Mastenbroek zwaaien de scepter.

Geri van Hunen: ,,Ik kom uit Wekerom en heb zes jaar ervaring in het vak. Toen de mogelijkheid zich voordeed om de kapsalon over te nemen, zei ik dat gekscherend tegen Vera. Maar het werd zo serieus, dat we deze kans met beide handen hebben aangegrepen.”

Hetzelfde

Vera Mastenbroek, van huis uit Lunterse, heeft eveneens zes jaar ervaring in het vak: ,,Los van de wisseling van de wacht verandert er voor de klanten niets. Voor wassen, knippen, kleuren, föhnen en ander kapwerk kan men bij ons terecht zonder afspraak. Permanenten graag op afspraak en voor bruiloften en andere speciale gebeurtenissen is het fijn als dat in overleg gebeurt.”

Wat betreft de prijzen zijn ze heel duidelijk: ,,Die blijven gewoon aantrekkelijk laag.”

‘t Knippunt is te vinden aan de Edeseweg 15 in Wekerom, telefoon: 0318-462038

Geopend van 8.30 uur op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag tot respectievelijk 20.00, 20.00, 17.30 en 14.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie