Wesley Klein bij Media Markt

3 oktober 2012 om 00:00 Cultuur

EDE - Irma Dee heeft een nieuwe single: Eye Candy. Met een downloadactie roept ze iedereen op haar te helpen aan airplay. Als de single veel gedownload wordt in iTunes, is de kans groot dat het nummer in de iTunes Top30 terecht komt. Die wordt elke vrijdag uitgezonden door Q-Music. Ze gaat er zelf in Ede de straat voor op, om mensen te vragen haar een handje te helpen. ,,Als alle Edenaren meehelpen redden we het om een hit te maken met elkaar’’, zegt Irma.

Samen met Phil Thomson (UK), Wim Rebergen en René de Vries maakte Irma Dee haar nieuwe single Eye Candy.

De single en de bijbehorende videoclip zijn vanaf vandaag te beluisteren en bekijken. De sfeervolle setting van het oude zendgebouw van Radio Kootwijk, dient als het decor waarin de clip van Eye Candy zich afspeelt.

Eye Candy gaat over het schoonheidsideaal en hoe daarmee om te gaan. Het is een vrolijk popnummer geworden.

De clip is boeiend van begin tot eind. Naast Irma zien we nog meer figuren voorbij komen, die allemaal een rol spelen in het decor van Eye Candy. Edese bedrijven als Lukkien en People Behind the Mirror hebben weer een mooie bijdrage geleverd aan de clip.

Het nummer wordt in eigen beheer uitgebracht en is verkrijgbaar via iTunes en de andere belangrijke download-portals. Het echte schijfje is nu ook verkrijgbaar. Op de single staan verder een extended versie, die door Jos Leene werd gemaakt, en een instrumental zodat iedereen Eye Candy mee kan zingen. Voor het publiek is het na de eerdere singles een volgende kennismaking met de stijl en sound van Irma Dee en haar band.

EDE - Zanger Wesley Klein verzorgt donderdag 4 oktober een signeersessie bij MediaMarkt aan de Brouwerstraat in Ede.

‘Volg Je Hart’ is het tweede album van Wesley Klein. Na zijn debuut album ‘Vandaag en Morgen’, komt Wesley geheel in eigen stijl terug. De twee succesvolle cd singles ‘Angel’ en de grote hit ‘Waait, Waait Weg’ blijken slechts een voorproefje te zijn van het album.

Met titels als’ Lief, Droom Met Mij’, ‘Jij Bent Een Zonde Waard’ heeft Wesley een dijk van een album afgeleverd waar je niet omheen kan. Fans kunnen donderdag 4 oktober van 19.00 tot 20.00 uur bij Media Markt terecht voor een signeer- en fotosessie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie