The Martin Mans Formation treedt op in Ede

3 oktober 2012 om 00:00 Cultuur

EDE - The Martin Mans Formation is een gerenommeerde zanggroep onder leiding van dirigent Martin Mans. Het gaat om twintig geschoolde zangers die inmiddels een breed repertoire hebben opgebouwd. Ze hebben dit vastgelegd op twee compact discs. Een derde, kerst cd is dit najaar in productie genomen.

Sopraan Jacqueline Meijer, een talentvolle solozangeres van Vocal Group VOICE, zal de mannen versterken en neemt de solopartijen voor haar rekening. Trompettiste Jantine Kalkman speelt enkele trompetsolo’s en begeleidt de formatie tezamen met jong talent en pianist Mark Brandwijk. Op het programma staan geestelijke liederen, spirituals, klassieke en populair repertoire.

Het mannenensemble is zeven jaar geleden ontstaan vanuit het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem. Martin Mans, met zijn ruime ervaring als dirigent en organist, heeft met veel zorg het ensemble samengesteld. The Martin Mans Formation levert ieder jaar een waardevolle bijdrage aan de kathedralentour van Martin Mans, Jan Vayne en Petra Berger en treedt regelmatig op in verschillende televisieprogramma’s. In Ede zingt de sopraan Jacqueline Meijer de solopartijen. Het optreden is op zaterdag 6 oktober om 20.00 uur in de Oude Kerk aan de Grotestraat in Ede. Bezoekers betalen 12,50 euro entree. Kinderen tot en met elf jaar betalen 7,50 euro. Reserveren levert 2,50 euro korting op en kan via www.martinmans.nl of 06-25391903.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie