Gratis muziekdownloads en artiestenstickers sparen bij EMTÉ

28 september 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - EMTÉ Ede Hoog Maanen en Stadspoort, geven tot en met zaterdag 11 november codes weg waarmee je muziek kunt downloaden en waarbij je ook kunt sparen voor stickers van bekende artiesten. Ben Saunders en Aliyah zijn het boegbeeld van deze spaaractie.

Supermarktmanagers Erik Beernink en Remon Driessen verwachten veel enthousiaste reacties van jongeren en volwassenen: ,,Ik verwacht dan ook dat deze actie ook weer een enorm succes gaat worden. Juist omdat die zich richt op een klantengroep die vaak vergeten wordt, namelijk jongeren.''

In de actieperiode krijgt de klant bij aankoop van geselecteerde aanbiedingen en bij besteding van 15 euro een flowpack met daarin een downloadcode en artiestenstickers. Er zijn 72 verschillende artiestenstickers . Deze stickers kan de klant in een uniek stickeralbum plakken. Maar het downloaden van muziek is helemaal uniek te noemen. Er kan gekozen worden uit 500.000 verschillende downloads.

Vanaf zaterdag 6 oktober, de zaterdag voorafgaand aan de start van de actie kunnen klanten het stickeralbum gratis krijgen bij aankoop van €25 aan boodschappen. Daarna is het album in de winkel te koop voor 1,99 euro.

Op www.starzone.nl kun je meer informatie vinden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie