Weinig overleg bij Advendo'57

28 september 2012 om 00:00 Nieuws

EDERVEEN - Na de prima start, lijkt Advendo'57 het goede gevoel kwijt te zijn. Tegen DSV'61 kwamen de Ederveners op eigen terrein niet verder dan 1-1.

,,Inderdaad teleurstellend'', beaamde Cees Spek. ,,We waren van winst uit gegaan. Zeker de eerste helft hebben we meer dan voldoende kansen gehad. Soms was het moeilijker deze over het doel te mikken dan er in.''

In de beginfase waren er dotten van kansen voor Henry van den Dikkenberg en Mark Jansen. Een misverstand tussen doelman Django Donker en Meeuwis Zandsteeg leidde de 0-1 in van Eric van Zeeburg.

Advendo nam het heft weer in handen. Na missers van Martin Henzen en Jansen, was het Jaap van Doorn, die een teruggelegde bal van Patrick van de Berkt, raak kopte: 1-1.

,,De tweede helft ontbrak bij ons het overleg'', had de Advendo trainer gezien. ,,DSV loerde op de counter. Pas in de slotfase waren er kansen op de 2-1. Maar Jansen, Van Doorn en Henry van den Dikkenberg zagen geen kans te scoren.

Komende week wacht de derby bij SDS, die inmiddels gelijk staan met de Ederveners. ,,Persoonlijk is het leuk weer eens bij mijn oude club te kijken. We zullen het daar lastig gaan krijgen. SDS maakt de laatste weken makkelijk doelpunten.''

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie