Lunteren begint te draaien

28 september 2012 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Het lijkt er op dat Lunteren begint te draaien. Bij Wageningen werd de eerste uitwedstrijd van het seizoen gemakkelijk gewonnen: 0-4.

,,We kenden een aantal goede momenten'', had Amir Hashemi gezien. ,,Maar toch ook een aantal mindere momenten. Verder moet het tempo hoger'', bleef de trainer kritisch.

Nadat er al een paar goede aanvallen waren geweest, kopte Mathijs Beukhof uit een corner zijn eerste doelpunt voor de hoofdmacht binnen. Dezelfde Lunterse rechterverdediger stelde halverwege de eerste helft Rick Degenaar in staat de 0-2 aan te tekenen.

Kort na de thee viel de definitieve beslissing. Een overtreding op Degenaar zorgde voor een strafschop, die door Patrick van Norden werd binnen geschoten. Vervolgens waren er voldoende kansen op een monsterscore. Het bleef bij 0-4, nadat Degenaar een assist van Gerwin Hoogendoorn verzilverde.

,,Je ziet de patronen en lijnen steeds beter'', constateert Hashemi. ,,Maar het is zeker nog geen honderd procent. Daar hebben we nog tijd voor nodig.''

Patrick van Norden, hier op archief foto, verzilverde een strafschop die zorgde voor de 0-3.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie