Otterlo ontsnapt bij De Kieviten

28 september 2012 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Vorige week won Harskamp nog met 8-2 van De Kieviten. Wellicht dat het reden was voor een stuk onderschatting bij Otterlo. Uiteindelijk kwam de ploeg van trainer Bart Schreuder met de schrik vrij: 2-3.

,,Eerlijk gezegd een zwaar onverdiende overwinning'', stelde de trainer. ,,Enerzijds was het onderschatting en een matige wedstrijd van onze kant. Aan de andere kant moet ik een compliment geven aan De Kieviten. Ik vond ze goed spelen. Ze hadden meer verdiend.''

In Voorthuizen was het Laurens Foekens die Otterlo op 0-2 bracht. Stephan Marsman zorgde voor de aansluitingstreffer. In de rust heb ik aangegeven dat we snel een goal moesten maken. Dan zou de wedstrijd denk ik beslist zijn'', aldus Schreuder.

Maar in plaats daarvan werd het 2-2 door Marsman. En met onder meer een bal op de lat was de thuisploeg dicht bij de 3-2. Bij een van de weinige dreigende momenten sloeg Otterlo toch toen. Linkspoot Evan Theunissen trok vanaf de rechterkant naar binnen en mikte de bal in de verre hoek: 2-3.

,,We zijn echt ontsnapt'', concludeerde Bart Schreuder.

Evan Theunissen, hier op archief foto, besliste de wedstrijd bij De Kieviten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie