Najaarsshow marktplaats Plantion: 'pure schoonheid XXL'

30 september 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - De Najaarsshow 2012 van marktplaats Plantion, op zondag 7 en maandag 8 oktober aanstaande, legt de pure schoonheid van bloemen en planten onder een vergrootglas.

De jaarlijkse Najaarsshow van marktplaats Plantion voor detaillisten in de sierteeltbranche haakt dit keer in op een duidelijke trend. Consumenten gaan steeds bewuster om met hun omgeving, kiezen voor oorspronkelijke materialen en stellen kwaliteit boven kwantiteit. Bloemisten en andere inkopers van marktplaats Plantion krijgen hierover inspiratie aangereikt. Anders gezegd: hoe steek ik 'kwaliteit van vroeger' in een modern jasje.

Toparrangeurs gaan daarom in Ede aan de slag met bijzondere, kleinschalig geteelde soorten. Ze laten voorbeelden zien van exclusieve, oorspronkelijke arrangementen die schitteren in eenvoud en waarmee de kritische consument kan worden verrast.

Dezelfde waarden keren terug in de aankleding van de Najaarsshow. Ook hier worden kwaliteit en authenticiteit tot XXL uitvergroot. Mooie details laten oude tijden herleven en zorgen voor een sfeer waarin vakmensen elkaar twee dagen lang kunnen inspireren.

Het programma van de Najaarsshow omvat onder meer demonstraties en arrangementen van Ruud Hazelaar en Nicky Markslag, productpresentaties door geselecteerde kwekers, wedstrijdstukken door studenten en bloemisten. Er is een kennisplatform met stands van o.a. branchevereniging VBW, Bloemenbureau Holland, Smithers-Oasis en Telpoint. Ook wordt er een VKC-keuring gehouden en zijn er klokdemonstraties.

Openingstijden Najaarsshow marktplaats Plantion in Ede:

Zondag 7 oktober 2012 09.00 - 16.00 uur

Maandag 8 oktober 2012 17.00 - 21.30 uur

Marktplaats Plantion

Plantion is een moderne, complete en duurzaam gebouwde marktplaats voor kwekers, bloemisten, hoveniers en detaillisten. De marktplaats is sinds 1 maart 2010 operationeel in Ede. Over 2011 realiseerde Plantion een omzet van 114,4 miljoen euro. Plantion is in 2008 ontstaan uit een fusie van Veiling Vleuten en Bloemenveiling Oost Nederland. Info: www.plantion.nl

Groothandelscentrum Plantion is een cash & carry inkoopcentrum voor de bloemen- en plantendetailhandel, gevestigd op marktplaats Plantion in Ede. Zeven bedrijven onder één dak bieden samen een compleet assortiment snijbloemen, kamer- en tuinplanten, hydrocultuur en bloemisterij- en trendartikelen. Info: www.ghcplantion.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie