Scholen blij met papier van Restore

30 september 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - BSO De Roedel uit Harskamp en Pactum uit Ede hebben in de komende tijd genoeg te knutselen en te schrijven. Restore Kringloop heeft hen namelijk een pallet vol met knutsel- en schrijfpapier geschonken.

Dit papier kreeg Restore Kringloop enige tijd geleden aangeboden om te hergebruiken. Abe Stienstra, manager van Restore Kringloop: ,,'We kunnen het papier natuurlijk in onze winkels verkopen, maar we kunnen er ook scholen blij mee maken. Bovendien vinden wij educatie erg belangrijk en dat benadrukken we graag met deze gift."

De gift is met enthousiasme ontvangen.,,In tijden van bezuinigingen is het geweldig om zo'n onverwacht cadeau te ontvangen. De leerlingen kunnen met dit materiaal heel creatief aan de slag. Hier kunnen we tijden mee vooruit", aldus één van de ontvangers.

Restore Kringloop is de kringloopwinkel in Ede waar men herbruikbare goederen kan kopen.

Bij de Restore kringloopwinkels krijgen tweedehands producten weer een nieuwe bestemming. Hergebruik is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Vanwege de omloopsnelheid ligt er elke dag weer wat nieuws in de winkel. Het is ook mogelijk om eigen spullen of kleding te brengen bij de Restore winkels of bij het Afvalbrengstation aan de Neonstraat.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie