Dorpsraad Bennekom neemt afscheid van secretaris

30 september 2012 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Tijdens de openbare dorpsraadvergadering van donderdag 11 oktober neemt de Dorpsraad Bennekom afscheid van secretaris Peter van Lookeren Campagne. Na een 'dienstverband' van ruim 33 jaar gaat Peter echt met pensioen.

,,Uiteraard willen we stilstaan bij deze bijzondere gebeurtenis. Wij hopen dat veel Bennekommers, vooral degene die de afgelopen tientallen jaren met hem hebben samengewerkt, dit afscheid komen opluisteren. Voor de pauze zullen een aantal van belang zijnde zaken de revue passeren. Zoals gebruikelijk nodigen we alle Bennekommers uit om onderwerpen aan te leveren zodat we de definitieve agenda kunnen vaststellen'', aldus een bestuurslid.

De vergadering begint om 20.00 uur in De Brink. De dorpsraad besteedt dan ook aandacht besteden aan de tussentijdse evaluatie van de 30 km-zone in Bennekom Zuid, het besluit inzake bestemmingsplan Parklaan, de geplande snelfietsroute Ede-Wageningen, de mogelijke verplaatsing van de markt, de nieuwe skatebaan en de bouw van het Medisch Centrum.

Info: website www.dorpsraadbennekom.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie