Sterker spel levert TweeVV nog geen punten op

30 september 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - De volleybalteams van TweeVV waren beter op dreef in hun tweede wedstrijd van het seizoen, al leverde dat weinig op. De mannen verloren in sporthal 't Riet met 0-4 van SSS 4, de vrouwen met 1-3 van Set Up '69 2.

Met heel hard werken konden de mannen van TweeVV tegen het Barneveldse SSS de eerste drie sets tot halverwege bijblijven. Maar steeds was het een sterke opslagserie van de tegenstander die het evenwicht voor TweeVV verstoorde. De achterstand werd daardoor te groot om te overbruggen.

Trainer/coach Joke Kamps: ,,In de vierde set zaten we dicht bij een, verdiend, punt maar door persoonlijke fouten lukte dat net niet. Het ging zeker beter dan vorige week, ook de onderlinge communicatie was beter, alleen is onze servicedruk nog te zwak."

Vrouwen

Ook bij de vrouwen liep het veel beter dan vorige week. Tegen het Scherpenzeelse Set Up '69 werd het zelfs een zenuwslopende wedstrijd. Beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd. Over de hele wedstrijd scoorde Set Up slechts twee punten meer dan TweeVV.

Er komt meer samenhang in dit vernieuwde team en ook mentaal ziet het er sterker uit. De pass lag heel goed waardoor TweeVV meer tot aanvallen kwam. Alleen was het net niet goed genoeg om meer dan één set te winnen. Het team schreef in het tribuneblaadje: ,,Doel voor vandaag is ons eigen niveau te halen en met lef de strijd aan te gaan", luidde het plan van coach Alfonso Volpe vooraf." Dat doel heeft het team gehaald.