Vijf jaar ‘De Hoofdzaak’

3 oktober 2012 om 00:00 Ondernemend

,,L’Anza Healing Hairecare is een exclusief haarcosmetica merk , voor de professionele kapper, dat het haar echt van binnenuit herstelt en verzorgd. Ook tijdens het kleuren van uw haar”, zeggen de eigenaressen.

LUNTEREN - Kapsalon De Hoofdzaak uit Lunteren bestaat vijf jaar en dat is volgens eigenaressen Lianne en Carin iets om trots op te zijn. ,,Als geen ander weten we hoe belangrijk de verzorging van het haar is. Daarom kiezen we al vijf jaar voor het exclusieve haarverzorgingsmerk L’Anza.”

,,L’Anza bouwt haar weer op door middel van het unieke Keratin Healing System. Uw haar wordt verzorgd, krijgt weer glans en voelt goed. Het product gebruikt unieke en waardevolle ingrediënten en het wordt niet op dieren getest.”

Kennismaken

De eigenaressen willen klanten graag kennis laten maken met L’Anza. Klanten zijn daarom uitgenodigd voor een kleuradviesbehandeling op donderdag 4 of vrijdag 5 oktober. Tijdens deze dagen is er ook een L’Anza kleurspecialist aanwezig die bezoekers, samen met het team van kapsalon De Hoofdzaak, voorziet van een optimaal kleuradvies.

Informatie

Kapsalon De Hoofdzaak is gevestigd aan het Nieuwe Erf 9, 6741 AN in Lunteren.

Meer informatie is te vinden op de website www.dehoofdzaaklunteren.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie