Feestelijke opening van Cha House

10 oktober 2012 om 00:00 Ondernemend

Het restaurant was al van veraf te zien. Voor de gelegenheid werden er torenhoge rode ‘skytubes’ de lucht in geblazen en was er een rode loper neergelegd. Eenmaal binnen werden de gasten ontvangen met de huiscocktail ‘Sakura Martini’ bestaande uit Maraschino kersenlikeur en een kwalitatief goede sake.

EDE - Het was groot feest tijdens de officiële opening van Cha House restaurant & lounge op maandag 1 oktober in Ede. Cha House is een modern Aziatisch restaurant onder leiding van Xiao Ling Wang en Meixia Wang. De man van Meixia, Vai On, neemt het keukengedeelte voor zijn rekening.?

De ‘sushi bar’ sprong direct in het oog. Hier werd sushi en sashimi van kakelverse vis à la minute gerold en gesneden. De serveersters, in traditionele Chinese satijnen jurken, liepen rond met de hapjes en dranken.

Bezoekers konden genieten van entrecoterolletjes met Japanse enokipaddestoeltjes, groene asperges en chilisaus en carpaccio van coquilles met basilicum, Tom Yam saus en tobiko. Daarnaast was er heerlijke huisgemaakte Dim Sum en Japanse yakitori spiesjes. In de loop van de avond was er nog een prachtige traditionele Leeuwendans. De dans is een traditioneel Chinees gebruik voor geluk en voorspoed. De Aziatische gastvrijheid van Cha House was als een warm bad. Er waren meer dan genoeg hapjes, de heerlijke Spaanse wijnen vloeiden rijkelijk en de trotse gastvrouwen Xiao Ling en Meixia zorgden ervoor dat iedereen zich er thuis voelde. Rond half 10 draaide de dj’s van The Syndicate hun laatste deuntjes en was het tijd om huiswaarts te keren. Het was een geweldige kennismaking met Cha House restaurant & lounge.?

Cha House

Arnhemseweg 20

6711 HA, Ede

Telefoon: 0318-651020

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie