The Last of the Haussmans live in Cinemec Ede

10 oktober 2012 om 00:00 Cultuur

EDE - Julie Walters speelt donderdag 11 oktober ‘live on screen’ vanuit National Theatre Londen.

Ze acteert de hoofdrol in het langverwachte nieuwe stuk The Last of the Haussmans. Walters is één van Engelands meest geliefde actrices en winnares van een BAFTA en Golden Globe (Educating Rita). Bekend van haar rollen in Billy Elliot, Mamma Mia! en Harry Potter. Acteur Rory Kinnear won onlangs de Evening Standard Award voor zijn rol van Hamlet.

De anarchistische Judy Haussman woont in een Art-Deco huis aan de kust van Devon. Ze zit nog vol levenslust maar de ouderdom slaat toe. Na een zware operatie krijgt ze gezelschap van haar eigenzinnige kinderen Nick (Rory Kinnear) en Libby (Helen McCrory), haar kleindochter Summer en de lokale dokter Peter. Samen delen ze een paar snikhete maanden in een chaotische wereld bestaande uit hele dagen drinken, verliefdheden, lang gekoesterde wrok, vrije liefde en mislukking.

Het stuk duurt 2,5 uur inclusief pauze en introductie. De voorstelling is Engels gesproken en wordt Engels ondertiteld. Aanvang: 20.00 uur. Bezoekers betalen 17,50 voor een kaartje inclusief drankje. CJP-kaarthouders betalen 12,50 euro.

Foto:

The Last of the Haussmans donderdag live in Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie