Gratis wintercheck bij autobedrijf Ottink

24 oktober 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - Jumbo De Rooij aan de Bellestein doet dit jaar mee met Het Nationaal Schoolontbijt, dat van 29 oktober tot en met 2 november wordt gehouden. Met dit landelijke evenement wordt aandacht gevraagd voor een gezond en goed ontbijt. Daarnaast wordt een goed doel gesteund. Dit jaar is dat het Oranje Fonds. Het is dit jaar de tiende keer dat Het Nationaal Schoolontbijt wordt gehouden. Jumbo De Rooij steunt het initiatief door vers brood en broodjes beschikbaar te stellen aan diverse scholen in Ede

Wijnand de Rooij vindt het Nationaal Schoolontbijt een zeer goede en sympathieke actie. ,,Wij vinden het belangrijk om kinderen te leren dat ontbijten belangrijk is. Daarom doen we graag mee met deze actie en stellen bruin- en volkorenbrood beschikbaar in het ontbijtpakket voor de scholen.”

Dit jaar gaan op 2.500 basisscholen ruim 500.000 kinderen samen ontbijten. Daarnaast onderstreept Het Nationaal Schoolontbijt het belang van gezond ontbijten met een eigen televisieprogramma, aandacht voor ouders, lesmateriaal voor niet-deelnemende scholen, de inzet van social media en zichtbaarheid bij bakkers en supermarkten.

Dat Het Nationaal Schoolontbijt deze tiende editie voor het Oranje Fonds kiest als goede doel, heeft te maken met het feit dat deze stichting ook het 10-jarig jubileum viert. Dit nationale fonds, met de Prins van Oranje en Prinses Máxima als beschermpaar, brengt mensen bij elkaar door het steunen van allerlei sociale initiatieven in het hele Koninkrijk. ‘’Dat spreekt ons aan. Ook ontbijten brengt mensen bij elkaar. Daarom doet Het Nationaal Schoolontbijt dit jaar een donatie aan het Oranje Fonds. Daarmee kunnen nog meer mensen elkaar ontmoeten en zo de onderlinge betrokkenheid in de samenleving vergroten’’, aldus Directeur Formule en Marketing Colette Cloosterman - van Eerd.

EDE - Alle vragen over de Starters- en doorstromerslening die leven bij de starters worden tijdens een inloopavond beantwoord door de hypotheekadviseurs van Hypotheekshop Ede en de makelaars van Makelaars Nieuwe Stijl Wilhelm.

,,Naast de Starterslening merken wij de laatste tijd ook dat mensen veel vragen hebben over de geplande wijzigingen per 1 januari 2013 op het gebied van hypotheken’’, merkt erkend hypotheekadviseur Petra van Gessel op. Meer informatie over de Starterslening of algemene vragen over het kopen van een woning en de bijbehorende hypotheek? Kom donderdagavond 25 oktober vrijblijvend binnenlopen tussen 18.00 en 21.00 uur. Locatie: kantoor Makelaars Nieuwe Stijl Wilhelm (Molenstraat 105-107, Ede).

EDE - Het winterseizoen staat weer voor de deur: de tijd dat de meeste mensen met pech langs de weg stranden. Breng daarom uw auto in winterconditie. AD Autobedrijven in heel Nederland houden op zaterdag 3 november aanstaande de gratis Wintercheck. Dus ook het AD Autobedrijf bij u in de buurt: AD Autobedrijf Ottink in Ede. Iedereen kan die dag langsgaan voor een gratis controle op maar liefst 18 cruciale punten van de auto. Zo kan elke auto perfect gecontroleerd de winter in! Tijdens de Wintercheck worden gratis onder andere de accu, de remblokken en remvloeistof, de ruitenwissers, banden, het koelsysteem, de ventilator en verlichting gecheckt. En nog 10 andere punten! Alles om de automobilist veilig de winter door te helpen. Daarnaast heeft het AD Autobedrijf nog een paar leuke aanbiedingen, speciaal voor het winterseizoen. AD Autobedrijf Ottink is te vinden op Kelvinstraat 10 in Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie