Doelpunten: Jeffrey van de Brink 1-0; Erik Hop 1-1; Colin Pluim 1-2; Erik van Asselt 1-3

31 oktober 2012 om 00:00 Voetbal

Vierdeklasser Harskamp moest in blessuretijd de winst uit handen geven. ,,De 1-2 deed echt zeer. Mijn doelman (Quintus Busscher, red.) werd tweemaal in de vijf meter aangevallen. Maar de scheidsrechter vond het allemaal prima”, somberde Harskamp trainer Jan Willem Pol. In de eerste helft was Harskamp de iets betere ploeg. En kwam dan ook terecht op een 1-0 voorsprong. Uit een vrije trap van Gertin van den Berg wist Jeffrey van de Brink te scoren. ,,Wij gaven niet of nauwelijks een kans weg, en de voorsprong bij rust was dan ook verdiend. In het tweede bedrijf drong Elspeet wat meer aan”, wist Pol.

De trainer zag zijn ploeg enkele honderd procent kansen missen. ,,Wordt het 2-0, dan is de strijd gestreden. Maar dat zat er helaas niet in”, vervolgde Pol. Uit het niets viel een kwartier voor tijd de gelijkmaker. ,,Het was de eerste de beste kans die werd benut”, analyseerde Pol. Hij had zich al met een gelijkspel verzoend. Maar zag Elspeet eerst de dubieuze 1-2 maken. En voor de statistieken werd het zelfs nog 1-3. ,,Harskamp zit in de hoek waar de klappen. De scheidsrechter kiest te vaak voor de topploeg. En dat zijn wij niet”, concludeerde Pol.