Doelpunten: Arjan van Omme 1-0; Johan Westerink 1-1; Wilco Hofmeijer 1-2; Eric van Zeeburg 1-3; Harold Vliem 2-3; Lennart Ploeg 3-3.

31 oktober 2012 om 00:00 Voetbal

,,Ik denk dat ik als trainer al heel wat wedstrijden heb meegemaakt. Maar dat een ploeg van mij zoveel opgelegde kansen mist, kan ik mij niet voor de geest halen. Nu wordt het 3-3 tegen DSV’61, waar het misschien wel 8-3 had kunnen zijn. Dat zijn dure punten’’, baalde Jan Fluit. De trainer was niet tevreden geweest over de eerste helft. ,,Het was veel te slap. De duels en tweede ballen werden allemaal verloren.’’ Toch kwam SDS op voorsprong via een strafschop van Arjan van Omme. In de gelijkwaardige eerste helft kwam DSV op 1-1 en 1-2. Dat werd de ruststand omdat Van Roekel twee dotten van kansen liet liggen. Na een donderspeech van Fluit, was de beleving er na de rust wel bij SDS. Wel werd het eerst 1-3. Nadat Van Roekel vanaf drie meter voor een leeg doel op de lat had gemikt, viel de 2-3 van Harold Vliem. Ploeg scoorde uit een vrije trap de 3-3. Daar was Michiel Jansen met een poging op de paal al dicht bij geweest. Het laatste kwartier waren Marco Bouw (2x) en Evert Bouw dicht bij de gewenste 4-3. Jos van Harten miste ook nog een opgelegde kans.