Winterse weer 'fotowedstrijd'

30 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Officieel begint op 1 november het gladheidseizoen. Vanaf die datum staan de winterdienst medewerkers van ACV dag en nacht paraat om mogelijke gladheid te bestrijden.

Winters weer kan soms vervelend zijn, maar je kunt er ook veel plezier aan beleven. Daarom hadden de BDU, ACV en weerman Reinier van den Berg vorig seizoen een fotowedstrijd georganiseerd. Via de website van deze krant of acv-indewinter.nl kon men winterse weerfoto's uploaden. De kans bestond dat de foto geplaatst werd in de krant bij Reinier z'n column. Van de 160 ingezonden foto's zijn er 3 foto's als winnaar uit de bus gekomen. De winnende foto's: 1. Roofvogel boven de Edesche heide - Liesbeth van Dinter, 2. Bomen in de sneeuw - Kees Jan Schilstra, 3. Sneeuwschuiven op het fietspad - nog onbekend.

Ook deze winter hebben inwoners de mogelijkheid om winterse weer foto's in te zenden. Dat kan via de website van deze krant of via www.acv-indewinter.nl. Elke week schrijft Reinier van den Berg een column waarbij een ingezonden foto wordt geplaatst. De winnaars maken verder kans op onder meer een cursus wolkenherkenning of het bekende 'Weerboekje'.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie