Zonnepanelen ZOPAC winstgevend

7 november 2012 om 00:00 Ondernemend

Zonnepanelen staan op dit moment volop in de belangstelling. Dat is natuurlijk niet zo vreemd als je bedenkt dat je met de aanschaf van een zonnepaneelsysteem je eigen energie kunt opwekken. Zonnepanelen zijn een winstgevende investering. Indien u besluit een zonnepaneel-systeem aan te schaffen, verzekert u uzelf van lagere energiekosten voor in ieder geval de komende 26 jaar. De stroom die u zelf opwekt wordt namelijk niet beïnvloed door prijsstijgingen.

Speciale aanbiedingen tijdens informatie avond ZOPAC EDE - ZOPAC, het zonnepaneelcentrum uit Ede, verzorgt een informatie avond voor iedereen die geïnteresseerd is in de aanschaf van een zonnepaneelsysteem.

Omdat zonnepanelen een lange levensduur behoren te hebben is het verstandig om te kiezenvoor kwaliteit en garantie.Daarom heeft ZOPAC bewust gekozen voor het Duitse merk CentroSolar. CentroSolar componenten worden uitgebreid getest en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.Met dit merk heeft ZOPAC de topkwaliteit in huis die garant staatvoor ten minste 26 jaar energie opwekking.

Maatwerk en persoonlijke aandacht is waar ZOPAC voor staat. ZOPAC is gespecialiseerd om de systemen zo samen te stellen dat het hoogste rendement wordt behaald. Voor de plaatsing van de zonnepanelen op uw dak maakt ZOPAC gebruik van Bouwbedrijf Kreeft uit Ede. De dak-specialisten van Bouwbedrijf Kreeft zijn gecertificeerd voor montage van CentroSolar systemen.

ZOPAC heeft een eigen showroom op het industrieterrein BT A12 aan de Darwinstraat 23 in Ede, zodat zij u optimaal de werking van zonnepanelen kan demonstreren.

Een zonnepaneelsysteem, ook wel PV- (Photo Voltaïsch) systeem genoemd, werkt als volgt: Een zonnepaneel zet zonlicht om in elektriciteit. De opgewekte spanning van een paneel wordt door een omvormer omgezet in 230 Volt zodat u deze zelf kunt gebruiken. Produceert uw systeem meer dan u verbruikt? Dan koopt uw energieleverancier deze elektriciteit van u terug, het zogeheten ‘salderen’.

Door een algemene informatieavond te houden wil ZOPAC meer lokale bekendheid verkrijgen. De bezoekers krijgen op deze avond praktische informatie over de zonnepaneelsystemen die ZOPAC te bieden heeft. Er zal onder andere informatie gegeven worden over de werking, de gebruikte materialen en de terugverdientijd.

De medewerkers van ZOPAC kijken ernaar uit om u te ontvangen en uit te leggen wat er komt kijken bij de aanschaf van een zonnepaneel systeem. Vanzelfsprekend zullen zij al uw vragen trachten te beantwoorden.Aanmelden is niet noodzakelijk, maar voor de organisatie wel zo fijn.

Datum: 14 november 2012.

Locatie: Clubhuis KSV Fortissimo.

Adres: Sportparkweg 8, Ede.

Aanvang: 19:45 uur.

Deuren open vanaf 19:30 uur.

Meer informatie: www.zopac.nl

Telefoon: 0318-744082

Bij aanschaf van een systeem van minimaal 6 panelen ontvangt u 250 euro korting. Iedere bezoeker van deze avond heeft recht op een gratis opname op locatie ter waarde van 125 euro.

Deze actie is geldig tot en met 1 februari 2013.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie