Een avond nostalgie met ‘Snip & Snap’ in Cultura

14 november 2012 om 00:00 Cultuur

EDE - Oude tijden herleven op vrijdag 23 november. Willy Walden en Piet Muyselaar zijn dan te zien in de nostalgische muziektheatervoorstelling over het duo Snip & Snap.

Een avondje revue, dat was meedromen met komische sketches, dans, muziek en veren. Het Amsterdams Kleinkunstfestival heeft historische cabaretthema om weten te buigen tot een verrassende voorstelling met jonge artiesten die de kans krijgen om zich voor het publiek te kunnen presenteren.

Deze avond over de aloude revuekomieken wordt zeker geen oubollige voorstelling. Het Amsterdams Kleinkunst Festival herdenkt de diva’s van de Nederlandse revue met een ingenieuze theatervoorstelling, waarin verleden en heden geraffineerd in elkaar overlopen.

Een verhaal van vriendschap, verraad en het einde van een epoque. Willy slijt in de voorstelling zijn dagen in het verzorgingshuis. Hij krijgt bezoek van Piets geest, met wie hij nog iets af te sluiten heeft.

Samen nemen zij u mee in hun herinnering; naar de liedjes en verhalen van toen, op weg naar De Grote Finale. Geïnspireerd op waargebeurde feiten uit de revuegeschiedenis.

De voorstelling begint vrijdag 23 november om 20.15 uur in cultuurcentrum Cultura aan de Molenstraat in Ede.

Foto:

Willy Walden en Piet Muyselaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie