Doelpunten: Kevin Sissing 0-1; Andy van Vliet 1-1; Kevin Sissing 1-2; Andy van Vliet 2-2; Kevin Sissing 2-3.

7 november 2012 om 00:00 Voetbal

,,Ik wil niet zeggen dat er sprake is van een schokeffect. Wel dat de spelers hun verantwoordelijkheid hebben genomen’’, sprak een uiterst blije Wilco Franken na de 2-3 zege bij Montfoort. ,,We hebben zeker niet als een kampioensploeg gespeeld’’, ging het bestuurslid verder. ,,Maar het is goed dat we ons twee keer over een tegenvaller hebben heen gezet. Op slag van rust viel uit een corner de 1-1, nadat we teveel bezig waren geweest met een tweede bal die op het veld was. En nadat wij tien minuten na de rust op 1-2 waren gekomen, viel direct al weer de gelijkmaker. Op dat moment stond onze verdediging niet goed.’’ Het laatste half uur gingen beide teams voor de winst. ,,Zeker de laatste fase drukten wij door en kregen ook de nodige kansen. Mooi is dat in de allerlaatste seconden de 2-3 valt. De ontlading was enorm. Het leek er op alsof wij kampioen waren geworden. Over het geheel gezien denk ik een verdiende overwinning voor Bennekom.’’ De grote man was Kevin Sissing. De spits had al vroeg de 0-1 gescoord. Na een steekbal van Mo Bendadi was Sissing ook de maker van de 1-2. En op aangeven van Marco van Rooijen produceerde Sissing ook de 2-3.