Doelpunten: Neal Mountney 1-0, 2-0; Benno Jansen 1-2; Martijn van Wikselaar 2-2; Aldo van Norel 2-3; Jelle Kroondijk 3-3; Joachim Evertse..

7 november 2012 om 00:00 Voetbal

Bij Vierhouten’82 heeft Harskamp een teleurstellende 4-3 nederlaag geleden. ,,Dat klopt. Maar het zit tegen. Harskamp miste een aantal dragende spelers, en hoewel de invallers het goed deden, scheelt dat toch een slok op een borrel”, somberde Jan Willem Pol. Zo konden Jeffrey van de Brink, Robin de Waal, Gertin van den Berg en Luc Riezebos niet spelen.

,,De invallers Benno Jansen (A1) en Martijn van Wikselaar speelden goed. Daar lag de nederlaag zeker niet aan”, constateerde Pol toch nog een lichtpuntje. De trainer zag dat Harskamp met een 2-1 achterstand ging rusten. ,,Vierhouten was wat effectiever. Maar gelukkig maakte Benno Jansen de 2-1”, vervolgde Pol.

Harskamp begon in de twee helft sterk. Martijn van Wikselaar en Aldo van Norel zorgden voor een 2-3 voorsprong. ,,Breekpunt was dat Arnand van Norel bij een 2-3 stand een dot van kans niet verzilverde. Dan is de strijd beslist. Nu kreeg Vierhouten vleugeltjes en sloeg nog tweemaal toe”, had Pol gezien.

Een 4-3 nederlaag was een feit.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie