Doelpunten: Rifat Bugdayci 0-1; Theo Groeneveld 0-2; Rifat Bugdayci 0-3; Mick Roordink 0-4.

7 november 2012 om 00:00 Voetbal

Ede/Victoria verloor haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Op de Hoekelumse Eng kon het topper SC Oranje niet echt lastig maken: 0-4. ,,Geflatteerd’’, meende Mike Denissen. ,,Op zich hebben we best goed gespeeld. Maar er zat niet meer in. SC Oranje was te sterk voor ons.’’

Denissen baalde dat de 0-1 al na 20 minuten viel. ,,Bryan Voois had de opdracht gekregen topscorer Rifat Bugdayci af te schermen. Dat heeft hij prima gedaan. Maar op dat moment werd de dekking overgenomen door Fabian Labrijn. Dat had niet mogen gebeuren.’’ ,,Blijft het lang 0-0, dan had ik het nog eens willen zien’’, gaat Denissen verder. Nu was het binnen het half uur 0-3 en beslist. Eerst liepen Refaat Akoulal en Mohamed Hamdaoui elkaar in de weg, waardoor Theo Groeneveld uiteindelijk kon scoren. Daarna zag Labrijn er niet goed uit bij de 0-3 van Bugdayci.

De tweede helft was gelijkwaardig. SC Oranje geloofde het wel en Ede/Victoria kon aanvallend gezien niet echt een vuist maken. Mede debet daaraan was het uitvallen van Martin Rozeboom vanwege een gekneusde teen. In blessuretijd werd het nog 0-4 door Mick Roordink.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie