Doelpunten: Winand Meilink 0-1; Evert Bouw 1-1; Michiel Jansen 2-1; Tom Pendjol 2-2; Robin van de Lustgraaf 3-2; Maarten Teuben 3-3.

7 november 2012 om 00:00 Voetbal

,,Voor de tweede achtereenvolgende week voelt een 3-3 gelijkspel als een verlies’’, baalde Jan Fluit. De trainer zag Hatto Heim in de allerlaatste seconde gelijk maken. ,,Als je zelf in minuut 92 op 3-2 komt, moet het gewoon ‘vrouwen en kinderen’ eerst zijn. Hoewel onze grensrechter Pim Vonk vlagde voor buitenspel, mag dat doelpunt nooit vallen’’, meende Fluit. Het duel was ook beroerd begonnen. Een glijpartij van Harold Vliem betekende na 35 seconden de 0-1.

,,We waren even van slag. Na een kwartier pakten we het goed op, en kregen ook de nodige kansen.’’ Nadat Vliem, Jos van Roekel en Marco Bouw al dicht bij de 1-1 waren geweest, was het Evert Bouw die de gelijkmaker aantekende. Michiel Jansen zette kort daarna SDS op 2-1. Jansen en Marco Bouw waren dicht bij 3-1. Maar een organisatiefout betekende de 2-2. ,,Dan loop je weer achter de feiten aan’’, aldus Fluit. ,,Die dacht de drie punten in de pocket te hebben toen uit een scrimmage invaller Robin van de Lustgraaf de 3-2 binnen mikte. Maar Maarten Teuben dacht daar toch anders over: 3-3.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie