Doelpunten: Erdal Senyer 1-0; Mohassin Ouchene 1-1; Erdal Senyer 2-1; Mustapha Harak Gharafi 3-1; Youness Lahnine 4-1.

14 november 2012 om 00:00 Voetbal

FC Jeugd heeft met de 4-1 zege tegen het Arnhemse MASV goede zaken gedaan. ,,Dat klopt. Zelf in een leuke wedstrijd winnen, en koploper Spero verliest. Vier ploegen op drie punten van elkaar. De spanning neemt toe”, aldus FC Jeugd trainer Habib al Mohsinawi.

De trainer had zijn formatie iets gewijzigd ten opzichte van afgelopen week. ,,Ik vond dat wij te weinig stootkracht toonden. Daarom heb ik Youness Lahnine doorgeschoven. En dat pakte goed uit”, verklaarde Al Mohsinawi. Het was Erdal Senyer, die een actie van Lahnine op waarde wist te schatten: 1-0. ,,Dat was slechts van korte duur. Een halve minuut later was het al gelijk. Het feestvieren duurde bij ons te lang”, somberde Habib al Mohsinawi even. Maar de thuisclub ging toch met een voorsprong rusten. ,,Een op de training geoefend doelpunt, waarna Erdal Senyer scoorde: 2-1”, wist de trainer. In de tweede helft was FC Jeugd tegen het individualistische MASV de betere ploeg. ,,MASV speelde een beetje zaalvoetbal”, meende Al Mohsinawi. Hij zag zijn team nog tweemaal scoren, en daarmee de eindstand op 4-1 brengen. FC Jeugd staat vierde, op drie punten van Eldenia.