Doelpunten: Arjan Gerrits 0-1; Wijnand van Eek 0-2; Sander ter Beek 0-3; Wiljan van Hell 0-4; Wijnand van Eek 0-5.

14 november 2012 om 00:00 Voetbal

Vierdeklasser Harskamp heeft het tegen Oene niet kunnen bolwerken. De plaatselijke trots ging met 0-5 de bietenbrug op. ,,De beste ploeg die ik dit seizoen heb gezien”, meende Harskamp trainer Jan Willem Pol. Hij zag zijn ploeg het eerste half uur behoorlijk meedoen. ,,Maar het was zoals wel vaker allemaal ‘net niet’. Kleine mogelijkheden werden niet benut, en Oene lukte dat wel”, vervolgde Pol. Harskamp leek al na tien minuten op achterstand te komen. Escher van Norel zette een zo op het oog correcte sliding in. ,,Dat vond de scheidsrechter niet. Dit tot verbazing van vriend en vijand. Hij wees naar de strafschopstip en Oene scoorde de 0-1. Maar onze spelers protesteerden dat er te vroeg zou zijn ingelopen. Dat protest werd gehonoreerd”, had Pol genoteerd. Nadat Aldo van Norel een goede inzet door de keeper zag gepareerd, scoorden de gasten in de rebound: 0-1. ,,Dat gaf een knak en in vijf minuten tijd, mede door persoonlijke fouten, liep Oene uit naar 0-3”, vervolgde Jan Willem Pol. Ook na rust bleef Harskamp lang min of meer gelijkwaardig en trof Aldo van Norel de paal. ,,Valt de 1-3, dan zijn er nog kansen. Maar Oene scoorde nog twee keer, en het was over en sluiten.”