Doelpunten: Joachim Evertse 0-1; Laurens Foekens 1-1, 2-1; Martijn Meijer 3-1; Abdullah Achaibi 3-2; Laurens Foekens 4-2.

14 november 2012 om 00:00 Voetbal

Voor Otterlo is Laurens Foekens onmisbaar. Dat bewees de Arnhemmer nog eens tegen Vierhouten. Met drie doelpunten had Foekens een groot aandeel in de 4-2 zege.

Buiten de drie punten, was er ook nog een persoonlijke prijs. Met de drie goals staat Foekens nu op 150 doelpunten. Omdat men in Otterlo werkt met een ster voor 25 doelpunten, kreeg de spits na afloop een shirt overhandigd met zes sterren. In de beginfase had het er voor Otterlo nog niet zo best uit gezien.

Vierhouten had via Joachim Evertse de leiding genomen en was zelfs dicht bij de 0-2. ,,Wij begonnen heel slordig. Maar positief was dat wij ook na die bijna 0-2 rustig bleven. We gingen geduldig de vrije man zoeken in plaats van elkaar af te zeiken’’, had Bart Schreuder geconstateerd.

Via een half uur goed voetbal werd Vierhouten op een 3-1 achterstand gezet. Otterlo begon na rust op dezelfde manier als de eerste drie kwartier. Nu werd het 3-2. ,,We hadden het lastig totdat fenomeen Foekens de 4-2 maakte.’’

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie