Kleurwedstrijd FALK

21 november 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - Na enige vertraging is afgelopen week toch de prijs uitgereikt aan de winnaar in de verkiezing van de beste ondernemer van Ede centrum.

Het aanbieden van de prijs vond plaats bij Café Premier op het Museumplein in het bijzijn van de winnende ondernemer Eric Singerling en de binnenstadsmanager Alan Geensen.

Diana Brons is de uiteindelijke winnares die hiermee een waardebon van 250 euro in ontvangst mocht nemen, te besteden bij de Beste Ondernemer van Ede Centrum 2012 Café Premier.

De prijs is ter beschikking gesteld door alle Ede-Centrum ondernemers.

Met een drankje (een Fristy voor de kleine!) werd nog even gezellig nagepraat met de gelukkige winnares.

EDERVEEN - Autobedrijf Wagtho in Ederveen hield dinsdagavond een ladies night onder het motto: Vrouw en auto, Alles onder controle! De dames konden tijdens deze avond alles leren over veiligheid/pech onder weg.

,,Voor vrouwen is het net zo belangrijk als voor mannen om het een en ander te weten over autotechniek. Ook worden over vrouwen en auto’s vaak bijzondere uitspraken gedaan. Die moeten de wereld eens uit! Vandaar een avond speciaal voor vrouwen”, aldus Anton Wagtho jr., eigenaar van Autobedrijf Wagtho.

Na een gezellig ontvangst met een kopje koffie/thee en wat lekkers erbij, startte een leerzame presentatie, waarin de vrouwen lessen kregen over de techniek van een auto. ,,Wat te doen bij pech onderweg, het belang van vloeistoffen, oliepeilen, het belang van een goede band en andere technische handelingen kwamen aan bod. Maar bovenal wilden wij meegeven; zorg bij pech eerst voor uw eigen veiligheid. Daarna zijn de gasten verdeeld in vier groepen met ieder hun schema van workshops.”

Tijdens de workshops konden de gasten leren hoe een lamp vervangen moet worden en een wiel te wisselen. Er was een workshop ‘pech onderweg’ en ook Bak en Geniet uit Veenendaal verzorgde voor alle vrouwen een workshop ‘taart maken’. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, en er stond de stand met vers gebrande nootjes, wat werd verzorgd door De Eekhoorn uit Ederveen.

Aan het eind van de avond was de prijsuitreiking van de ingevulde quiz met dashboardlampjes. ,,Vier van de zestig vrouwen hadden de quiz goed, dus hebben we door een gast de winnaar laten trekken.” Dit werd Colinda van Beek, uit Veenendaal. Zij ging met een cadeaupakket van Bak en Geniet naar huis en een auto van chocolade.

Wagtho: ,,Wij allen hoorden niet anders dan positieve reacties en hebben enorm genoten van het enthousiasme van de gasten. Dit heeft er voor ons voor gezorgd dat het een groot succes geworden is. Want daar doe je het toch voor. Namens het hele team wil ik de gasten hierbij nogmaals bedanken voor de geslaagde avond. Het was een groot succes. Doordat de plaatsen zo snel vol waren hebben wij niet iedereen kunnen uitnodigen, vandaar dat we deze avond zeker nog eens over hopen te doen.”

EDE - Tijdens de laatst gehouden Beurs Amalia in Barneveld konden kinderen een prachtige kleurplaat ophalen bij de stand van FALK Bouwsystemen uit Ede.

Uit de enorme stapel ingeleverde kleurplaten zijn de mooist ingekleurde gekozen. Afgelopen week zijn de prijswinnaars bij FALK Bouwsystemen in het zonnetje gezet door directeur Peter Hoekman.

De kinderen ontvingen een prachtig fleece jack of een stoere werkjas! Allemaal FALK-medewerkers in spe!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie