Doelpunten: Rick Degenaar 1-0, 2-0; Jordi Wijnhoven 2-1, 2-2. Rick Degenaar 3-2.

21 november 2012 om 00:00 Voetbal

,,Een lelijke overwinning. Maar dat zijn wel de lekkerste’’, twitterde Rick Degenaar. De spits scoorde ver in extra tijd het winnende doelpunt tegen De Treffers. Lunteren leek twee kostbare punten te verspelen. In de 93ste minuut was De Treffers op gelijke hoogte gekomen, nadat een kwartier voor tijd de 2-1 was gevallen. ,,Beide doelpunten kwamen voort uit vrije trappen’’, baalde Amir Hashemi. De trainer had in eerste instantie niet kunnen denken dat het nog zo spannend zou worden. Al na zes minuten stelde Cornel van Eck Rick Degenaar in staat de 1-0 binnen te werken. Van Eck verdubbelde vanaf de stip de score, na een overtreding op Gerwin Hoogendoorn. ,,Het had minimaal 3-0, 4-0 moeten staan’’, meende Hashemi. ,,Wij speelden zeker niet onze beste wedstrijd. Het was zakelijk.’’ Nadat Mark van de Weerd de kans op 3-0 had laten liggen en nog een doelpunt om onduidelijke redenen afgekeurd zag worden, leek dat Lunteren op te breken. Maar vanaf buiten de 16 meter, was het weer ‘Rickygoal’, die zijn waarde bewees. ,,In dat schot zat een stuk frustratie’’, had Hashemi gezien. ,,Ik ben niet blij met de manier waarop wij wonnen. Aan de andere kant hebben wij wel karakter getoond.’’