Doelpunten:Jeroen Ketting 1-0, 2-0, David Almeida 3-0; Geoffrey Galata 4-0; Chevello de Rijp 5-0.

21 november 2012 om 00:00 Voetbal

Hekkensluiter DTS Ede heeft bij het roemruchte Katwijkse Quick Boys geen potten kunnen breken. Na negentig minuten keek de Edese hoofdklasser tegen een 5-0 nederlaag aan. DTS werd op alle fronten afgetroefd. De ploeg kreeg letterlijk en figuurlijk alle hoeken van het veld te zien.

Met de van een schorsing terug gekeerde Ali Alkan in de ploeg, kwamen de Edenaren al na ruim een kwartier spelen op een 1-0 achterstand. Katwijker Jeroen Ketting had de smaak te pakken, want hij scoorde ook de 2-0. DTS kreeg nauwelijks mogelijkheden, en waren die er wel gingen de spelers voor eigen succes. Ook na rust werd het er niet beter op voor DTS. De thuisclub ging door waar het was geëindigd. En voerde de eindstand op naar 5-0. Een doelpunt van zeker vijfentwintig meter waarbij doelman Özkan Yilmaz kansloos was. Een onhoudbare vrije trap, en het slotakkoord was een benutte strafschop. DTS wist zelfs geen tegen treffer te plaatsen, hoewel Jamal Bendadi daar na een goede actie wel ‘recht’ op had.

DTS zag Bennekom en Huizen iets verder weglopen. De achterstand op een promotie/degradatieplaats bedraagt al vier punten.