Doelpunten: Jeroen van Druten 0-1; Kemal Kandimir 1-1; Ampa van de Drift 1-2; Joost Jansen 1-3; Kamal Bendadi 2-3.

21 november 2012 om 00:00 Voetbal

,,We hebben het niet kunnen waarmaken. Tegen OVC’85 werd een teleurstellende 2-3 nederlaag geleden”, baalde trainer Marco Rou. ,,De oorzaak is tweeledig. De kansen werden onvoldoende benut, en de tegendoelpunten vielen gemakkelijk.” Fortissimo kwam al snel op een 0-1 achterstand. ,,Een klutsbal waaruit OVC scoort. Daarna speelden we een half uur goed”, vervolgde Rou. Aziz Ballouk, Mark Jager en Jaap Wijnman wisten echter niet te scoren. ,,In de rust orde op zaken gesteld. En dat betaalde zich snel uit”, had Rou genoteerd. Binnen twee minuten lag de gelijkmaker in het mandje. ,,Een corner van Bijsterveld en Kamal Kandemir zorgde voor de 1-1.”.Maar Fortissimo gaf OVC gelegenheid de 1-2 scoren. ,,Ik denk een minuut of drie later. Er werd slecht gedekt, en OVC strafte dat af:1-2.” In de slotfase was het voor Fortissimo pompen of verzuipen. Maar OVC counterde naar 1-3. ,,Kamal Bendadi scoorde nog wel de aansluitingstreffer: 2-3”, besloot de teleurgestelde Rou.