Doelpunten: Twan van de Laak 1-0; Khalid Oulad Ahmed 1-1; Erdal Senyer 1-2 en 1-3; Yunus Öczan 1-4.

21 november 2012 om 00:00 Voetbal

,,Een verdiende overwinning. FC Jeugd doet na de 1-4 zege bij het Oosterhoutse OSC goede zaken”, stak Habib al Mohsinawi van wal. De schrik sloeg de trainer om het hart, want binnen een minuut stond de 1-0 al op het scorebord. ,,Een terugspeelbal waar doelman Adem Durmus verkeerd op anticipeerde. Daarna volgde een fase waarin OSC ook de 2-0 of 3-0 had kunnen maken”, analyseerde Al Mohsinawi. Een actie van Khalid Oulad Ahmed betekende: 1-1. ,,Een bevrijding voor mijn ploeg. Erdal Senyer zette ons, op aangaven van Salih Karacali op 1-2”, vervolgde de trainer. Back Unal Kuzur liet daarna Erdal Senyer scoren:1-3. ,,Een doelpunt van hoog kaliber”, glunderde Habib al Mohsinawi. Na rust kwam OSC er niet aan te pas. ,,Een monsterscore was mogelijk”, vervolgde de trainer. Eerst zag hij Yunus Öczan de 1-4 scoren. Adem Durmus mocht nog een strafschop nemen. ,,Maar helaas pindakaas, die werd gestopt. Het was niet de middag van Adem”, besloot Al Mohsinawi.