Doelpunten: Arnand van Norel 1-0; Lars van Wikselaar 2-0; Michel Bronkhorst. 2-1; 2-2; en 2-3.

21 november 2012 om 00:00 Voetbal

,,De gifbeker is nog niet leeg. Ondanks een 2-0 voorsprong nu een 2-3 verlies tegen Prins Bernard”, verzuchtte Harskamp trainer Jan Willem Pol. Het werd voor de Harskampers geen ‘koninklijke’ middag. Integendeel, in de slotfase kreeg de plaatselijke trots geen strafschop.,,Een speler van Prins Bernard hield een kopbal van Evert van Essen met zijn arm uit het doel. Dan kan de uitleg wel zijn dat de arm niet naar de bal ging, maar anders was het geheid een doelpunt geweest”, somberde de vertrekkende Harskamp trainer. Het was Arnand van Norel, die de Harskampers op voorsprong zette:1-0. ,,Onmiddellijk na rust werd het 2-0. Een mooie trap van Andy Waayenberg bereikte Lars van Wikselaar. Die aarzelde geen moment en knalde raak”, had Pol genoteerd. De trainer zag zijn ploeg de draad kwijt raken. ,,Het leek wel of de paniek toesloeg. De voorsprong verlamde in plaats van dat het rust bracht.” Nadat het Uddelse Prins Bernard drie keer scoorde, zakte Harskamp de moed in de schoenen.