Doelpunten: Geoffrey van de Kamp 0-1, 0-2; El Aprach 1-2; Ron Juffer 1-3.

21 november 2012 om 00:00 Voetbal

Na drie grote achtereenvolgende nederlagen, tankte Ede/Victoria weer wat zelfvertrouwen. Bij hekkensluiter FC Presikhaaf werd met 1-3 gewonnen. ,,De eerste helft was dat zelfvertrouwen er nog niet’’, had Mike Denissen gezien. ,,De angst zat er nog in. Inspelen, aannemen, coaching. Noem het maar op, het was niet goed. Het was daarom goed dat doelman Dennis Diepeveen nog een paar cruciale ballen pakte. In de rust heb ik gezegd dat ze de knop om moesten zetten. Gelukkig was er de opsteker dat Geoffrey van de Kamp uit een corner binnen kopte.’’ Dezelfde Van de Kamp maakte ook de 0-2. Met Nick Dees bracht Denissen vervolgens zijn derde wissel in. Het optreden van de debutant duurde zes minuten. Twee gele kaarten zorgden dat de normaliter in het tweede elftal spelende Dees snel kon vertrekken. De tweede was voor hands. De toegekende strafschop werd benut. Omdat ook bij Presikhaaf er een speler af moest, werd het weer tien tegen tien. Ron Juffer besliste het duel definitief.