Marco Rou

21 november 2012 om 00:00 Voetbal

Fortissimo trainer Marco Rou gaat aan het einde van dit seizoen 2012/2013 de vierdeklasser KSV Fortissimo verlaten. ,,Ik heb de zaken voor mezelf op een rijtje gezet. Vier jaar is het een mooie periode geweest. Fortissimo is onder mijn leiding een stabiele vierdeklasser gebleken, met zelfs een uitstapje naar de derde klasse. Waar ik met plezier aan terug denk? Dat zijn vele zaken, maar het belangrijkste voor mij is dat Fortissimo onder mijn leiding nooit negatief in het nieuws is geweest. Misschien wel door de consequente lijn die ik volg. Maar het is tijd elders in de keuken te kijken.”

Omdat ook het bestuur van Fortissimo de intentie had de samenwerking te beëindigen, is de spelers groep afgelopen dinsdagavond ingelicht. ,,Ik heb links en rechts wat contacten open staan. Wat ik ambieer? Een club waarin ik mijzelf kan zijn. Ik denk goed op mijn plek te zijn bij een echte dorpsclub. Zeker, omdat ik waar ik ook train, dat met hart en ziel doe”, vervolgt Rou.

Pieter Willem Vollbehr

Mike Denissen van Ede/Victoria kan voorlopig geen beroep doen op topscorer Pieter Willem Vollbehr. De spits heeft vanwege privé-omstandigheden besloten voorlopig in het vierde elftal van de vierdeklasser te spelen.

Advendo’57

Cees Spek van Advendo’57 kan in de resterende wedstrijden tot de winterstop geen beroep meer doen op Niels van Ginkel, die tegen Terschuurse Boys zijn enkelband inscheurde. Ook de andere spits, Jaap van Doorn, moest met een blessure (hamstring) uit vallen.

Blauw Geel’55

Marcel van der Hoop passeerde in het duel tegen SDCP middenvelder Simon Kooiman. De voetballiefhebber gruwde van deze maatregel. ,,Simon kwam te laat bij de wedstrijd bespreking.”

,,Dan moet je naar de groep eerlijk blijven, en de afgesproken regels hanteren. Natuurlijk snapt niet iedereen dat. Maar ik wil mijzelf wel recht in de spiegel blijven aankijken.’’ Hij bezweek niet voor de druk om de ‘laatkomer’ toch in de basis op te nemen.

Onderscheiding

Op de gisteravond (dinsdag) gehouden Algemene Ledenvergadering van Blauw Geel ‘55 zijn vier leden onderscheiden. Toine van de Wiel werd benoemd tot erelid. Co van Oevern, Nico Landman en Jan Wijkhuizen werden lid van verdienste.

Blessureleed

Murat Senyer (FC Jeugd) zal dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie komen. De spits heeft een scheurtje in zijn voorste kruisband. Ook Youness Lahnine zit het niet mee. Lang was hij lang uit de roulatie door een zware schouderblessure.Vrijdag liep de onfortuinlijke aanvoerder een gebroken neus op tijdens de training.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie