Groovy Night in De Reehorst Ede

28 november 2012 om 00:00 Ondernemend

Reehorst biedt namelijk alles onder één dak en is heel gemakkelijk bereikbaar met de auto en de trein. Parkeren voor de deur is zelfs helemaal gratis. Voor aanvang van de party kun je bij de Reehorst heerlijk uit eten in het nieuwe live cooking restaurant Valentino en als je wilt blijven slapen is viersterren Hotel Reehorst ideaal. Ze hebben bovendien hele romantische Suites met een bubbelbad. The Groovy Night start feestelijk met een sprankelende groovyshot. Daarna kun je genieten van gevarieerde muziek, van dance classics tot trance. Op de speciale led dansvloer kun je lekker dansen.

EDE - Je hebt de hele week hard gewerkt en wilt in het weekend gezellig uit? Eerst lekker uit eten en daarna genieten van gevarieerde muziek, misschien ook lekker dansen, heerlijke hapjes en verrassend entertainment. Maar waar? Vier gerenommeerde entertainmentbedrijven bundelen hun specialiteit en presenteren zaterdag 8 december de party voor 21+ Singles: The Groovy Night en The Red Club. Zij selecteerden een locatie die hier ideaal voor is: Reehorst in Ede.

Elk uur serveert the Groovy team gratis de heerlijkste oriëntaalse hapjes. Daarnaast beleef je bij the Groovy Night van verrassend entertainment met om 24.00 uur The Magic moment. Naast The Groovy Night vind je The Red Club, met de zwoele sfeer van een mondaine Parijse nachtclub. Daar kun je ondermeer de lekkerste cocktails proeven, een grappige foto laten maken op de Glamour Fotoset en de fijne kneepjes leren van van roulette en lekker kletsen op de rode banken. ,,Kom ook lekker flirten, sjansen en dansen en neem je beste single vriend of vriendin mee. Want als je voor 3 december je ticket koopt is het tweede ticket helemaal gratis”, roept de organisatie op. Tickets via telefoonnummer 0318-750300.

Kijk voor een impressie op www.thegroovynight.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie