Cabaret met Soundos en Comedy Kitchen

28 november 2012 om 00:00 Cultuur

EDE - In december presenteert PUURee twee cabaretvoorstellingen in theater De Reehorst aan de Bennekomseweg 24. Soundos speelt op 2 december en Comedy Kitchen op 8 december. De voorstellingen beginnen om 20.15 uur.

Soundos El Ahmadi was een van de finalisten van AVRO’s ‘Wie is de mol’ 2011 (genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2011). Bovendien presenteerde zij de televisieprogramma’s ‘Z@pplive’ en ‘Backstage op zoek naar Zorro’. Zij heeft deelgenomen aan de televisieprogramma’s ‘Meiden van Haram’ en ‘De Ombudsman’. In optima forma laat Soundos haar eigenzinnige en humoristische kijk op de wereld zien. De wereld volgens Soundos. Haar mooie, kleine, lelijke, grote wereld. De wereld die haar knuffelt en keihard op haar bek slaat. Die wereld, dat is de wereld van Soundos.

Comedy Kitchen is een nieuw collectief dat een podium en broedplaats biedt voor beginnende en ervaren vrouwelijke stand-up comedians en cabaretiers. Vier vrouwelijke comedians en cabaretiers èn een MC zorgen voor een energieke show, die de diversiteit aan grappige vrouwen uit binnen- en buitenland laat zien. Iedere keer een andere line-up, met als hoofdact Kristel Zweers, Jovanka Steele (USA/BE), Dorine Wiersma.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie