Teamwork bij Oaks and Roses Lunteren

5 december 2012 om 00:00 Ondernemend

Oaks and Roses is gevuld met alles op het gebied van wonen: van decoratie en bloemen tot kleinere cadeautjes. ,,Ook verkopen we meubels, maar helaas hebben we geen ruimte om die allemaal in ons pand te zetten. Een aantal meubelstukken staat bij ons in de winkel, maar alles is te bekijken bij groothandel Eleonora in Barneveld. Die is ingericht in allemaal kamertjes, waar soort bij soort te zien is. Via onze winkel kan een klant een kaartje krijgen om toegang te krijgen tot de groothandel. De koop en levering loopt via ons’’, vertelt Roseboom.

,,Natuurlijke materialen in een landelijke stijl” LUNTEREN - Connie Roseboom, eigenaresse van Oaks and Roses, loopt bijna vijf jaar na opening van haar winkel tevreden rond. ,,De tijd vliegt voorbij. Stilzitten is er niet bij, want altijd zijn we bezig met nieuwe trends en materialen.”

In het pand aan de Dorpsstraat wordt duidelijk veel met de komende feestdagen gedaan. ,,De inrichting veranderen we regelmatig, lekker schuiven en mixen met de meubels. Sowieso gaan we heel erg met de seizoenen mee. In de herfst werken we veel met bessen, net als in de winter, wanneer we ook veel groen gebruiken. In het voorjaar krijgen we de bolletjes, zoals de hyacinten. Wat we het hele jaar door hebben, zijn onze boeketjes van vijf euro. Ideaal om makkelijk mee te nemen als je bijvoorbeeld ergens op de koffie gaat: attent, maar niet te duur.”

De bloemenafdeling van Oaks and Roses is na een jaar op een andere locatie, weer terugverhuisd. ,,Het loopt ontzettend goed, maar het brengt wat meer rust omdat het nu op één plek is. Vanaf het begin ben ik tevreden over hoe het loopt met de bloemen. De landelijke stijl die aanwezig is in de rest van de winkel, voeren we door in onze bloemen. Boeketten stellen we zelf samen; het gebeurt niet snel dat we twee dezelfde aanbieden. Ook gebeurt het veel dat mensen een aangepast boeket willen.”

Naast boeketten zijn ook bloemstukken een geliefd object. ,,We werken veel met natuurlijke materialen in onze bloemstukken. We vullen ook regelmatig mooie potten die mensen van huis hebben meegenomen. De klant kan samen met de bloemiste uitzoeken wat bij hem of haar past. Wat we momenteel veel zien is het gebruik van hout en stronken of de mix van planten en zijde. We hebben sowieso een ruim aanbod zijdebloemen.”

De komende maand staat nog in het teken van de feestdagen. Zo maken ze bij Oaks and Roses ook kerstpakketten. ,,In overleg kunnen we een arrangement samenstellen en deze leveren in het gewenste aantal. Daarnaast maken we kerststukken in alle soorten en maten. Daarnaast blijven we altijd bezig met het samenstellen van bruids- en rouwwerken en bedrijfsarrangementen.”

Roseboom is erg blij met het team waarmee ze omringd wordt. ,,Je doet het niet alleen. Ik ben zelf veel achter de schermen bezig, met de boekhouding en de inkoop. In de winkel staat altijd in ieder geval één gediplomeerd bloemist en iemand die over de meubels gaat. Daarnaast heeft iedereen z’n kwaliteiten, waardoor we elkaar goed aanvullen. Het is prettig om zulk fijn personeel te hebben”, besluit Roseboom.

Oaks and Roses is gevestigd aan Dorpsstraat 171, tel. 0318 486129, www.oaksandroses.nl

Foto:

Connie Roseboom met haar dochter: ,,Je doet het niet alleen”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie