Inhaalwedstrijden

5 december 2012 om 00:00 Voetbal

De spelersgroep van SDS’55 heeft zaterdag voor de wedstrijd tegen Zeewolde te horen gekregen dat Jan Fluit ook het volgende seizoen de trainer is. Dat zijn de inwoner van Ede en het Wekeromse bestuur donderdagavond overeengekomen. Voor Fluit wordt het zijn derde seizoen in Wekerom.

,,Wij zijn er trots op dat een van de betere trainers van Ede nog een jaartje bij ons blijft’’, laat Eddie Morren weten. ,,Verder is Jan een prima vent en zijn de prestaties goed. Het is geweldig dat wij zijn ervaring kunnen gebruiken om met onze jonge ploeg verder door te groeien.’’

,,Ik heb het hier enorm naar mijn zin’’, laat Jan Fluit weten. ,,Doelstelling is een stabiele derdeklasser te worden.’’

Job Landman vertrekt als trainer bij Bennekom 2. De Wageninger was liefst achttien seizoenen actief bij de Bennekomse reserves.

Een andere Wageninger, Armand Mannen, heeft de positie als trainer van de A1 junioren overgenomen van de vertrokken Niek Nijboer.

Edenaar Rein Wien heeft voor de rest van het seizoen 2012/2013 een contract getekend bij RVW. Hij is trainer geworden van het vrouwenteam RVW, dat speelt in de vierde klasse.

,,Ik ben er erg blij mee. Ik ben al eerder trainer geweest bij RVW. Dat ze me nu terug vragen betekent dat men vertrouwen in me heeft”, aldus Rein Wien.

De twee gestaakte wedstrijden (Bennekom -Huizen 0-0 en Otterlo -Harskamp 2-1) worden vrijwel zeker op 15 december vervolgd. ,,Het is een paar kilometer uit elkaar. Dit is de beste oplossing. Als je nu doorgaat kan de verder sportieve wedstrijd wellicht escaleren”, meende Otterlo voorzitter Bertus Hendriksen.

Bij Bennekom - Huizen viel de scheidsrechter geblesseerd uit. Een vervanger was niet te vinden. ,We zaten goed in de wedstrijd, dat het jammer is dat er maar een helft is gespeeld. Aan de andere kant beginnen we wel met een man meer. Daar kunnen we ons dus goed op in stellen’’, aldus Wilco Franken.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie