Doelpunten: Pieter Willem Vollbehr 1-0; Maarten van Putten 1-1; Geoffrey van de Kamp 2-1.

5 december 2012 om 00:00 Voetbal

,,Het spel was matig van onze kant. Ik denk dat over de hele wedstrijd een gelijkspel terecht was geweest. Maar omdat wij continu één op één hebben gespeeld, vind ik dat met de 2-1 zege onze lef is beloond’’, oordeelde Mike Denissen. Het eerste half uur was niet verkeerd van Ede/Victoria, dat een aantal belangrijke pionnen moest missen. Pieter Willem Vollbehr, die vanwege privé redenen een stapje terug had gedaan, was toch maar weer van stal gehad. En juist ‘Piwi’ maakte de 1-0. ,,Daarna gaven wij het initiatief uit handen’’, had Denissen gezien. Wodanseck kreeg drie kansen, die niet werden benut. De ploeg uit Wolfheze kwam kort na de rust toch langszij: 1-1. ,,Daarna waren er kansen over en weer.’’ Omdat een poging van Geoffrey van de Kamp op de kruising belandde, leek de thuisploeg tegen de laag geklasseerde opponent met een gelijkspel genoegen te moeten nemen. Maar vijf minuten in extra tijd was het dezelfde Van de Kamp die de winnende 2-1 maakte.