Kerstconcert Fiducia: 'Hoe zal ik u ontvangen'

30 november 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - 'Hoe zal ik u ontvangen' is de titel van het kerstconcert dat Christelijk Regiokoor Fiducia op woensdag 19 december in de Oude Kerk in Ede uitvoert.

De kerk is open vanaf 19.30 uur; het concert begint om 20.00 uur.

Traditioneel brengt het CRK Fiducia schitterende en indrukwekkende kerstconcerten. Ook dit jaar zal dat zo zijn. Voor dit concert heeft Fiducia een zeer speciale gast uitgenodigd. Niemand minder dan de Veenendaalse zanger/songwriter Ralp van Manen verleent zijn medewerking. Zo zingt hij enkele nummers solo, maar ook nummers waarbij koor en solist elkaar begeleiden.Kortom: uniek in de historie van het CRK Fiducia.

Het CRK Fiducia, onder leiding van Peter Burger, heeft de afgelopen maanden weer diverse mooie muziekstukken ingestudeerd. Zo begint het concert met het prachtige lied: ,,Alzo lief heeft God de wereld gehad''.

Ook worden er Engelstalige liederen gezongen zoals: ,,Lift up your heads'' en het bekende ,,Night of Miracals''. En wat te denken van ,,See amid the winter's snow''.

Maar er worden ook diverse Nederlandse liederen ten gehore gebracht als ,,Stil in de nacht'' en een aantal delen uit het oratorium ,,Het Nieuw Begin'' geschreven door Johan Bredewout.

Het koor en solist worden onder anderen begeleid door Jan Lenselink (vleugel), Kees de Bruin (orgel), Natasja van Doesburg (viool) en Elsemiek den Hartog (fluit).

Voor 2013 heeft het CRK Fiducia weer veel in de planning staan. Naast het concert in de stille week voorafgaande aan Pasen, gaat het CRK Fiducia in oktober 2013 naar concertgebouw De Doelen' in Rotterdam.

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij : Boekhandel Hardeman, Telefoonweg 64b, Ede, Eijgenraam Mannenmode, Brinkstraat 7, Bennekom en Boekhandel de Bron, Maanderweg, Ede.

Er kunnen ook bij de kassa van de kerk kaarten gekocht worden en via email info@fiducia-ede.nl

Zie ook: www.fiducia-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie