Bennekom met man meer op herhaling

30 november 2012 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Bennekom kan op herhaling tegen Huizen. Het duel werd zaterdag na 45 minuten gestaakt vanwege een hamstring blessure van scheidsrechter F. Akkaya. Er was geen vervanger voorhanden.

Halverwege was het nog 0-0. En speelde Bennekom met een man meer. Een minuut voor de rust kon Danny Benning vertrekken nadat hij de doorgebroken Mo Bendadi had gestuit.

Daarvoor had de thuisploeg al vele kansen gehad tegen de meest gepasseerde verdediging van de hoofdklasse A. ,,Ik denk dat we de beste 45 minuten van de competitie hebben gespeeld'', oordeelde Wilco Franken. ,,Alleen vergaten we onszelf te belonen.''

De start was nog wat slordig. ,,Daarna raakten wij aan het voetballen. We pakten Huizen bij de strot en lieten niet meer los'', aldus Franken. ,,Het regende kansen. Kevin Sissing, Mo Bendadi, Rogier Gerritsen en Rogier Wissink hadden allemaal de 1-0 op hun voet. Een doelpunt van Mamoudou Kaba werd vanwege buitenspel afgekeurd. Volgens verschillende mensen was dat een zuivere treffer.''

Op waarschijnlijk 15 december volgt deel 2. ,,We zaten dusdanig goed in de wedstrijd, dat het jammer is dat er maar een helft is gespeeld. Aan de andere kant beginnen we wel met een man meer. Daar kunnen we ons dus goed op in stellen'', besluit Wilco Franken.