Lef Ede/Victoria beloond

30 november 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - ,,Het spel was matig van onze kant. Ik denk dat over de hele wedstrijd een gelijkspel terecht was geweest. Maar omdat wij continu één op één hebben gespeeld, vind ik dat met de 2-1 zege onze lef is beloond'', oordeelde Mike Denissen over de 2-1 zege tegen Wodanseck.

Het eerste half uur was niet verkeerd van Ede/Victoria, dat een aantal belangrijke pionnen moest missen. Pieter Willem Vollbehr, die vanwege privé redenen een stapje terug had gedaan, was toch maar weer van stal gehad. En juist 'Piwi' maakte de 1-0.

,,Daarna gaven wij het initiatief uit handen'', had Denissen gezien. Wodanseck kreeg drie kansen, maar een bal naast, een geblokte bal en een redding van Dennis Diepeveen, zorgden voor de 1-0 ruststand.

Via Maarten van Putten kwam de ploeg uit Wolfheze kort na de rust toch langszij: 1-1. ,,Daarna waren er kansen over en weer. Gianluca Inzitari, Hicham Hamdaoui, Vollbehr en Ky Jong Chen aan onze kant. Aan de andere kant hield Dennis Diepeveen ons een paar keer op de been.''

Omdat een poging van Geoffrey van de Kamp op de kruising belandde, leek de thuisploeg tegen de laag geklasseerde opponent met een gelijkspel genoegen te moeten nemen. Maar vijf minuten in extra tijd was het dezelfde Van de Kamp die op aangeven van Ghalid Anannaz het winnende doelpunt maakte: 2-1.

Geoffrey van de Kamp, hier op archief foto, maakte het winnende doelpunt tegen Wodanseck.