FC Jeugd niet bij de les tegen SDOO

30 november 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - ,,Het was een lastige wedstrijd. SDOO, een laagvlieger die wilde niet voetballen. En dan zijn we zelf niet goed bij de les, en laat je drie kostbare punten achter", somberde FC Jeugd trainer Habib al Mohsinawi.

SDOO zocht de grens van het toelaatbare op. En vertraagde het Edese spel waar kon. ,,Maar wij moeten de schuld echt bij ons zelf zoeken. Het was vandaag (zondag, red.) echt allemaal net niet. Slechts een enkele speler haalde zijn normale niveau", vervolgde Al Mohsinawi.

Hij zag zijn ploeg met een 0-0 stand gaan rusten. Maar in de zestigste minuut kwam de thuisclub op voorsprong. ,,Uit een corner werd de 1-0 gemaakt. Een grove dekkingsfout ging er aan vooraf", blikte de trainer terug.

Al Mohsinawi wisselde Baris Bekar in, en dat werd snel beloond. ,,Een aanvallende wissel. Logisch, bij een achterstand. Hij scoorde de 1-1. Ik dacht even dat het lek boven was", aldus de trainer.

Maar het was SDOO dat uit een spaarzame uitval de 2-1 scoorde. Daarvoor had FC Jeugd dat een goede poging van Senyer op de paal zien belanden.

In de slotfase bleek SDOO een onneembare vestiging op te trekken. ,,Nu ik de andere uitslagen hoor, had FC Jeugd een slag kunnen slaan. Maar de strijd is nog niet verloren. De ploeg mag zondag tegen Angeren revanche op zichzelf nemen", besloot Habib al Mohsinawi.

Habib al Mohsinawi, op archieffoto, was zeer teleurgesteld in zijn elftal

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie