Fortissimo doet goede zaken na zege op Arnhemia

30 november 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - ,,De 4-1 overwinning tegen het Arnhemse Arnhemia voelt goed aan. Jammer, dat wij pas zo laat gaan voetballen. Ik ben in de rust behoorlijk uit mijn 'plaat' gegaan. Het leek allemaal nergens op, zo gemakzuchtig", opende Fortissimo trainer Marco Rou.

Fortissimo, dat vele opgelegde kansen kreeg, kwam maar niet los. Het was allemaal 'net niet' bij de vierdeklasser. ,,Ik heb zeker vijftien mogelijkheden geteld. Natuurlijk kunnen dat niet allemaal doelpunten zijn. Maar dat het vizier zo slecht afgesteld was, is treurig", vervolgde de trainer.

De bezoekers die vrijwel niets lieten zien kwamen zelfs op een 0-1 voorsprong. ,,Een communicatie fout achter tussen doelman en verdedigers. Dat werd gelijk afgestraft", had Rou gezien.

Het was Karim Lahri die de ploegen op gelijke hoogte bracht: 1-1. Uit een vrije trap van de goed spelende Mike de Wit werd het 2-1. ,,Daarna was het spel gelopen. Arnhemia kwam er niet meer aan te pas. Het was wachten op meer doelpunten", wist Rou.

Michael van Leur scoorde op aangeven van Lahri de 3-1. Het slotakkoord was voor B1 speler en debutant in de Edese formatie Timo Harleman. ,,Timo speelde goed, en iedereen gunde hem dit doelpuntje", glunderde Marco Rou.

Fortissimo, waarvoor de andere uitslagen niet ongunstig waren, bezet met nog een wedstrijd voor de winterstop te spelen de zesde plaats. Op korte afstand van koploper Spero.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie