Edesche Boys in tweede helft onherkenbaar

30 november 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - ,,Ik weet niet wat er in de thee heeft gezeten of dat de aanwezige zwarte pieten van invloed waren. Edesche Boys speelde een hele goede eerste helft, en had de strijd allang moeten beslissen. Maar na rust was de ploeg onherkenbaar. En dan verlies je uiteindelijk met 3-4 van een ook matig DBV.''

De ploeg uit Maasbommel leek in de eerste helft overspeeld te worden. Kevin van den Born bracht de thuisclub na bijna een half uur spelen op voorsprong. ,,Daarvoor hadden we al de nodige kansen laten liggen", somberde Wien. Nadat DBV verrassend gelijkmaakte, was het weer Van den Born die scoorde. Met een 2-1 stand gingen beide ploegen rusten.

,,In de rust hetzelfde gedaan als we altijd doen. De organisatie even doornemen, en de puntjes op de bekende 'i' gezet. En ik had verwacht dat de Boys zou doordrukken. Maar niets was minder waar", baalde Wien verder.

Zijn ploeg liet zich het kaas van het brood eten. De Maasbommelse ploeg scoorde drie keer op rij. In de laatste minuut viel nog de aansluitingstreffer. Maar dat was voor de statistiek. Het was over en uit. Een gemiste kans die mijn Sinterklaas verpest", besloot Wien teleurgesteld.

Kevin van den Born, op archieffoto, scoorde twee keer, maar het was niet genoeg voor de winst