Winterfair Harskamp

12 december 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - Wereldwijd sterven jaarlijks 5,5 miljoen baby’s tijdens of vlak na de geboorte. Dat is onacceptabel, zeker omdat het grotendeels te voorkomen is met eenvoudige hulp. Ondernemer Jaap Bremmer doet samen met dertig andere schoenwinkels mee aan de actie van 3FM Serious Request. Van 13 t/m 24 december gaat een percentage van de verkoop naar dit goede doel.

Wie in de actieweek een paar schoenen of een ander product koopt bij Bremmer schoenen in Winkelcentrum Bellestein steunt de actie van Serious Request. Bremmer: ,,In de actieweek gaat 3% van onze omzet naar dit belangrijke initiatief. Ik heb zelf ook kinderen, zij zijn gezond en gelukkig. Het grijpt iedereen aan als baby’s onnodig sterven en daarom zet ik me daar als ondernemer graag voor in.’’ Bremmer hoopt dat zijn klanten het initiatief ondersteunen en juist in deze week een paar nieuwe schoenen kopen. Zo helpt iedereen mee in de strijd tegen babysterfte.

Klanten van Bremmer dragen in de actieweek niet alleen bij aan belangrijke hulp voor moeder en kind. Ze profiteren bovendien van verrassende najaarsaanbiedingen. Een mooi moment om een paar winterlaarzen of warme schoenen aan te schaffen voor het hele gezin. Er is een ruime keuze aan kwaliteitsschoenen van de beste schoenmerken voor kinderen, dames en heren. ,,Het zou fantastisch zijn als onze klanten hun winterschoenen of andere producten juist tussen 13 en 24 december kopen, want dan steunen we samen de 3FM-actie voor de allerkleinsten op deze aarde’’, aldus Jaap Bremmer.

De oorzaak van wereldwijde babysterfte is het ontbreken van goede, medische zorg en begeleiding. Voor veel moeders is medische zorg niet toegankelijk en een kliniek is vaak niet bereikbaar voor aanstaande moeders en hun baby. Met name in Afrika en Azië is dit probleem heel groot. Het Rode Kruis zet zich als betrouwbare organisatie in voor deze moeders en zuigelingen. Het ingezamelde geld van Serious Request komt daarom gegarandeerd goed terecht.

Ook de dj’s van 3FM steunen het werk van het Rode Kruis vanuit het bekende Glazen Huis. Dit jaar staat het Glazen Huis op de Oude Markt in Enschede, van 18 t/m 24 december.

Let’s hear it for the babies! Steun 3FM Serious Request en kom tussen 13 en 24 december langs bij Bremmer schoenen. Adres: Bellestein 31, Ede. Website: www.bremmer.com

HARSKAMP - Middenstand Vereniging Harskamp houdt ook dit jaar weer een ouderwets gezellige Winterfair.

Een groot aantal Harskampse winkeliers en bedrijven neemt deel aan de Winterfair die zaterdagavond 15 december van 18.00 uur tot 22.00 uur plaatsvindt in Partycentrum De Molen, Molenweg 12 in Harskamp.

Naast de locale middenstanders maken ook diverse bedrijven van buiten het dorp hun opwachting met interessante aanbiedingen, demonstraties en proeverijen.

‘Of u nou op zoek bent naar kinderkleding, schoonheidsproducten, brocante decoratie, bloemstukken, oliebollen, cadeauartikelen of gewoon gezelligheid, u vindt het hier allemaal. En dit alles uiteraard geheel in Kerstsfeer. Muziekvereniging Excelsior omlijst het geheel muzikaal’.

Deelnemers: Cadeauwinkel ,,In d’r Uppie’’ - Bakkerij Waal - Hol Tweewielers - Café ,,De Vergulde Leeuw’’ - ‘t Klokhuus Groente- en Fruit - Foto Riezebos - Plus Dee - Elbertsen’s Warenhuis - Cafetaria ,,Brobbel’’ - Slagerij ‘t Pleintje - Café ‘t Centrum - Partycentrum ,,De Molen’’ - Rap Solutions - Kaasschieter Brillen en Hoortoestellen - Muziekvereniging ,,Excelsior’’ - Verf- & Behangspeciaalzaak Van Voorst - Bakkerij Klok - Slenn World Harskamp - Boerderijwinkel ,,De Blaak’’ en nog een aantal bedrijven van buiten Harskamp.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie